Sluiten

Over Visser Meubelen

Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Geschiedenis

Visser Meubelen is al vanaf 1871 gevestigd in Sommelsdijk. In de vroege jaren voer de 'oude' heer Visser twee keer per jaar met de boot vanuit Genemuiden naar Sommelsdijk om daar met een boerenkar matten aan de bevolking van Flakkee te verkopen. Na enkele jaren bleek de vraag zo groot dat hij in 1871 besloot op de Westdijk in Sommelsdijk een pandje te kopen om van daaruit matten te verkopen.

Betrokken advies

Wanneer je wil weten welke vloer bij jouw woonwensen past en welke raamdecoratie isolerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en inspiratie.

Alle aandacht

Jouw uitgesproken stijl staat voorop bij ons. Maar mocht je wat stijladvies willen inwinnen, staan we voor je klaar met kleuren en stalen raamdecoratie en vloeren. 

Neem contact op met Visser Meubelen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Form fields