Boxspring Luxury Hotel - Elektrisch in Sommelsdijk

€ 6.399,00

De Luxery Hotel collectie heeft als bijzonder kenmerk haar luxe oversized hoofdborden. De panelen van de hoofdborden worden in delen geleverd dus het kan bij ieder huis naar binnen. Het hoofdbord zijn losse panelen dus de maat kunt u zelf per vierkante meter bepalen.

 

 De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur. En de matrassen binnen dit concept zijn in verschillende soorten pocketveren leverbaar. Tot slot zijn de matrashoezen voorzien van een unieke antislip. Wat er voor zorgt dat de matrassen niet snel verschuiven.

 

De Dimensions Premium toppers maken de Luxery Hotel collectie ook echt luxe. Deze  toppers heeft een totale dikte van 12 cm en zijn verkrijgbaar in diverse hardheden. 160Deze toppers zijn voorzien van een luxe Aegis-tijk welke een antiallergische en antibacteriële werking heeft.

 

Tot slot, kan er gekozen worden uit een ruim assortiment aan hoogwaardige stoffen.

Mogelijkheden: 

- Leverbaar in de afmetingen: 160/180/200 x 200/210/220 cm
- Hoofdbord panelen gaat per vierkante meter
- Keuze uit 300 of 500 micropocket veren in het matras
- Toppers in de uitvoeringen: Koudschuim, Traagschuim, Latex en Talalay
- Keuze uit diverse soorten stoffen en kleuren

 

*Prijs zoals getoond: Vanaf prijs in de afmeting 160/180x200 cm vlak met koudschuim topper en standaard stof

*Prijs zoals op toonzaal (eerste foto's): €7095,00 dit is met hoofdbord 300x150 cm, elektrisch verstelbaar luxe matrassen met koudschuim laag en een dimensions HDS 55 topper (koudschuim) en luxe stof

Meer informatie
Google categorie Boxspring
Sluiten