Sluiten

Forbo

Allura: unieke vloeren van Forbo

Advies over Allura

Allura vloeren van Forbo in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloeren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Bij Visser Meubelen hebben ze Forbo vloeren in de collectie. Heb jij interesse in een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Bezoek dan de winkel en bekijk het grote assortiment.

Een vloer van kwaliteit die bij jouw wensen past

De Forbo vloeren van Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten: milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling. Er is dus altijd een vloer die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast staat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel bij de productie van de Forbo vloeren.

Benieuwd naar een Allura vloer? Kom langs bij onze winkel in Sommelsdijk.

15 jaar garantie op je vloer

Allura is een merk van Forbo. Het is een vloer van PVC-stroken, gelegd in een vissengraat. Bij Visser Meubelen hebben we Allura vloeren ruim in ons assortiment.

Allura zorgt voor een authentieke uitstraling op je vloer. Er is keuze uit dertig dessins op het gebied van hout en steen.

De voordelen van een Allura vloer:

  • robuuste en doorleefde uitstraling
  • lijkt net echt hout of steen
  • 15 jaar garantie
  • keuze uit dertig dessins

 

Kom langs en bekijk de collectie.

Vloeren van Forbo

Marmoleum
Novilon
Allura

Visser Meubelen is jouw Allura specialist in de buurt

De Mooiste Woonwinkel in

Visser Meubelen is dé Allura specialist van . Wij hebben een grote collectie Allura en meer! In onze showroom in Sommelsdijk kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Is de keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw Allura vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook