Sluiten

Landelijk wonen met Cosy Villa

Ontdek de landelijke meubelen van Cosy Villa bij Visser Meubelen in Sommelsdijk

Geef jouw interieur een landelijk en romantisch karakter met de banken, fauteuils en eetkamerstoelen uit de Cosy Villa collectie. Warm en sfeervol wonen! De Cosy Villa collectie bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment banken, fauteuils en eetkamerstoelen met een landelijk karakter. Je herkent de collectie aan het authentieke ontwerp. Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met zachte stoffen in basic kleuren vormt een goede basis voor een eigentijds én landelijk interieur. Alle meubelen worden stuk voor stuk met veel liefde door vakmensen met de hand in elkaar gezet. Voor de ontwikkeling van de meubelen zijn de ontwerpers van Cosy Villa continue op zoek naar de nieuwste trends. Kom langs bij Visser Meubelen in Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis.

Unieke en betaalbare meubelen

Cosy Villa is een uniek concept, maar toch zeer betaalbaar. Mede dankzij onze jarenlange ervaring en top ontwerpers staan wij garant voor kwaliteit en zitcomfort. Met Cosy Villa kies je voor meubelen van goede kwaliteit met een landelijke, romantische en klassieke uitstraling voor een goede prijs. Visser Meubelen in Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis laat je graag alle modellen met bijbehorende stoffen en afwerking zien.  

De stof- en ledercollectie van Cosy Villa bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen en kleurstellingen. Alle stofsoorten kunnen worden toegepast op de verschillende type meubelen. Hierdoor kun je zowel met materialen als kleuren combineren. Mix & match!

De ontwerpers van Cosy Villa zijn continue op zoek naar de nieuwste stof- en lederkwaliteiten in binnen- en buitenland. Zodoende zijn de meubelen in de Cosy Villa collectie altijd voorzien van de nieuwste trends en een echte aanwinst voor jouw interieur.

TRENT

Kies voor een grove stof voor een romantische uitstraling

MEDWAY

Kies voor een dubbelhaakse stof voor een landelijke uitstraling

TAY

Kies voor leder voor een stoere uitstraling

Accessoires van Cosy Villa

Een belangrijk onderdeel van Cosy Villa zijn de accessoires. Deze unieke accessoires zijn niet alleen echte blikvangers, zij maken het plaatje compleet!
Warme kleuren, natuurlijke, luxe materialen en shiny accenten zorgen voor een gezellige sfeer. 


Visser Meubelen, jouw Cosy Villa specialist in de buurt

De Mooiste Woonwinkel van

Visser Meubelen is dé Cosy Villa specialist van . Wij hebben een ruime keuze! In onze showroom in Sommelsdijk kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook