Sluiten

Geschiedenis Visser Meubelen

Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Uniek initiatief

Tot de Tweede Wereldoorlog dankte Visser Meubelen zijn bestaan aan het verkopen van kleden en matten en aanverwante artikelen. Na de oorlog zijn de beide zoons Herman en Gijs Visser verder gegaan met de zaak. In die jaren volgde ook de uitbreiding van het aanbod van meubelen en Perzische kleden tot een complete woninginrichting. De zaken liepen voorspoedig en in de jaren zestig werd besloten een complete nieuwe meubelzaak neer te zetten van ruim 1.000 m2. Zeer uniek voor die tijd want 'concurrenten' gingen met hun klanten naar toonzalen van fabrieken of naar het groothandelsgebouw in Rotterdam.

In 1998 lagen er plannen voor een verbouwing maar er werd besloten de winkel te slopen en een nieuwe winkel te bouwen met een oppervlakte van ruim 2.400 m2. Het huidige gebouw. Dankzij de ontwikkelingen van de gemeenten Sommelsdijk en Middelharnis, konden wij bij de rand van het centrum groeien.

Toonaangevende woninginrichter

In de loop der jaren ontwikkelde Visser Meubelen zich tot een toonaangevende woninginrichter op Goeree Overflakkee met ook een trouwe klantenkring tot ver daarbuiten. Visser Meubelen biedt nu een brede keus op het gebied van wonen, slapen en complete woninginrichting. We hebben ook een trouwe en bijzondere samenwerking kunnen opbouwen met prestigieuze merken op ons vakgebied. Waarbij we voor onze klanten altijd de juiste prijskwaliteit-verhouding op de voorgrond plaatsen.

Bezoekt u gerust eens Visser Meubelen in Sommelsdijk. We heten u van harte welkom!

Neem contact op met Visser Meubelen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Form fields

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.