Sluiten

Vloer egaliseren?

Een vloer op maat

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Schone oplevering

"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, structuren en dessins. Het beste kun je daarom langskomen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Is egaliseren nodig?

Wil je jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe vloer? Informeer dan altijd eerst of het nodig is om de ondervloer te laten egaliseren. Voor een mooi eindresultaat is een strakke ondervloer vaak van groot belang. Ook kan goed egaliseren voorkomen dat er beschadigingen in je vinyl of PVC komen. 

Het egaliseren brengt wel wat extra kosten met zich mee, maar bepaalt voor de toekomst ook de mate waarin je plezier hebt van je vloer.

Voor egaliseren hebben wij vakmensen in dienst

Het egaliseren van een vloer is een vak apart. Met de juiste materialen en kennis is het voor de doorgewinterde doe-het-zelver te doen, maar wij adviseren altijd om het aan een van onze vakmensen over te laten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe zij jouw vloer strak moeten uitvlakken.

Wij egaliseren zand cement vloeren (betonvloer), gipsvloeren (anhydriet) en houten vloeren om deze uiteindelijk af te werken met de gewenste afwerking. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg en met garantie van onze fabrikanten.

Meer informatie over egaliseren? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten!