Sluiten

Laminaatvloeren

Koop je laminaatvloer op maat in Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Volledig voor jou op maat gemaak
  • Ter plaatse inmeten 
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Schone oplevering


"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, dessins en structuren. Daarom kun je het beste langskomen in onze winkel. Wij kunnen je elke mogelijkheid laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Verbeterde laminaatvloeren

Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Je kunt kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling door de sterk verbeterde productie- en fototechnieken.

De noesten en nerven die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook terug bij laminaat en kliklaminaat. Bovendien is het leggen van een laminaatvloer een stuk gemakkelijker geworden en is kliklaminaat zelfs eenvoudig mee te verhuizen naar een nieuwe woning.

Visser Meubelen is dé laminaatvloerenspecialst in Sommelsdijk. Wij hebben vele ruimtes voorzien van schitterende laminaatvloeren. Ben je opzoek naar een nieuwe laminaatvloer of is jouw laminaatvloer aan vervanging toe? Bij ons ben je aan het juiste adres.

De pluspunten van laminaat op een rij

Er is keuze uit verschrikkelijk veel dessins en kleuren

  • Betaalbaar
  • Vocht- en krasbestendig
  • Kleurvast
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Lange garantieperiode (tot 25 jaar)


Wil je meer informatie? Dit vind je bij Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis. We geven graag antwoorden op jouw vragen.

Het belang van een betrouwbare ondervloer voor laminaat

Veel mensen bezuinigen op de ondervloer. Niet doen! Je kunt nog zo’n goede laminaatvloer hebben gekocht, als de ondervloer slecht is, heb je waarschijnlijk minder lang plezier van jouw vloer. Jammer en niet nodig.

De keuze voor het type ondervloer is afhandekelijk van onder meer de ondergrond. Wij kunnen je adviseren bij het kiezen van een geschikte ondervloer voor jouw laminaat. Kom gerust eens binnen in onze winkel in Sommelsdijk.

Laminaat laten leggen of zelf leggen?

Een laminaatvloer is vrij gemakkelijk zelf te leggen, zeker de lijmloze kliksystemen. Vandaag de dag is er veel informatie te vinden over het leggen van laminaatvloeren.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je de vloer laat leggen.Wij kunnen je hiermee ontzorgen, dat scheelt je niet alleen veel ergenis maar ook veel tijd.

Wij hebben vakbekwame en ervaren vloerleggers in dienst zodat je altijd verzekerd bent van een fantastisch eindresultaat.

Meer informatie? Kom even bij ons langs in Sommelsdijk.

Verscheidene soorten plinten

Plinten maken een vloer af! Je kunt kiezen uit vele maten en soorten. Bij ons in de showroom kun je de plinten bekijken. Het bevestigen van de plinten is in principe vrij eenvoudig, maar je moet wel over het geschikte gereedschap beschikken zoals een verstekbak en  plintenknipper.

Wij laten je graag onze collectie zien en en dan kun je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Wij denken ook graag met je mee over welke vloer een mooie uitstraling heeft in jouw woning of bedrijfspand. Hoe combineren we de juiste laminaatvloer met een stijlvolle plint? Dit geeft jouw vloer net dat beetje extra in de woning, waar je naar op zoek was.

Samen met jou nemen onze specialisten graag de tijd om de juiste laminaatvloer uit te kiezen. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten!