We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Raambekleding in Sommelsdijk-Middelharnis

Raambekleding in Sommelsdijk-Middelharnis

Gordijnen

Elk raam is uniek, elke kamer is anders. In de slaapkamer heb je andere gordijneisen dan in de woonkamer. Misschien wil je in de woonkamer een wavegordijn en in de slaapkamer een verduisterend gordijn. Voor beide opties heb je een andere stof en eventueel ander plooisoort nodig. De maakwijze heeft ook invloed op het uiterlijk van je gordijn.Ontdek in onze showroom de diverse gordijnsoorten, stofsoorten én plooimogelijkheden. .

Dupli/pliseé gordijnen

Met dupli/pliseé gordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.En pliseé gordijnen zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen: ze zijn sfeervol en een eyecatcher in het interieur! Dit gordijntype is een uitstekende keuze als je binnenkomend licht wil reguleren én als je de kamer meer uitstraling wil geven. Er zijn talloze keuzes in stofsoorten en kleuren. Daarnaast zijn er vouwgordijnen in verschillende modellen. Elk model heeft een ander uiterlijk en andere eigenschappen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

Jaloeziën

Houten jaloeziën Wat zijn ze mooi: onze horizontale jaloezieën in hout. Hout is warm en sfeervol en daarmee een perfecte keuze voor jouw ramen. Horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen waardoor je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht regelt. Aluminium jaloezieën: Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

Sluiten