Onze winkel

Kom langs in

Onze winkel

De mooiste woonwinkel in Sommelsdijk. Hier is onze winkel al vanaf 1871 gevestigd.
We zien je graag terug in onze winkel!
Winkel

Over onze

Winkel

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!
Opgericht in 1871

geschiedenis

Opgericht in 1871

Visser Meubelen is al vanaf 1871 gevestigd in Sommelsdijk. In de vroege jaren voer de 'oude' heer Visser twee keer per jaar met de boot vanuit Genemuiden naar Sommelsdijk om daar met een boerenkar matten aan de bevolking van Flakkee te verkopen. Na enkele jaren bleek de vraag zo groot dat hij in 1871 besloot op de Westdijk in Sommelsdijk een pandje te kopen om van daaruit matten te verkopen.
Hofleverancier

Een titel die wij met trots dragen

Hofleverancier

Wij bestaan al 150* jaar daarom ontvingen wij maandag 14 februari het predicaat Hofleverancier, uit handen van gedeputeerde mevrouw de Zoete. Naast de gedeputeerde, sprak ook onze burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman toe.

Het predicaat Hofleverancier is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. Een Hofleverancier heeft het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’

Wij zijn als bedrijf super trots!