We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deurmatten in Sommelsdijk-Middelharnis

Zitbanken

Banken

Bent u op zoek naar een nieuwe bank? Dan bent u bij Visser Meubelen aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod aan zitbanken, zowel rechte banken als hoekbanken in allerlei vormen en maten. Zo kan u kiezen voor een strakke bank met vaste kussens, of juist voor een bank met prachtige organische vormen. Onze collectie bestaat uit een groot aanbod modulaire banken, deze banken kunnen samengesteld worden naar uw wens en maten. Bent u op zoek naar extra comfort? Kies dan voor een elektrisch verstelbare bank! In onze collectie hebben wij ook verschillende modellen die met een relaxzitting kunnen. U kiest waar u deze functie wil in de bank. Daarbij kiest u natuurlijk uit een groot aanbod stoffen, dit betreft stof, fluweel, leer en microleder. Zo past u de bank aan naar uw woonstijl, of dit nu landelijk, industrieel, hotel chique of iets daar tussen in is. Wij adviseren u graag in onze showroom over de mogelijkheden van onze modellen. .

Relaxbanken

Bent u op zoek naar extra comfort? Kies dan voor een elektrisch verstelbare bank! In onze collectie hebben wij ook verschillende modellen die met een relaxzitting kunnen. U kiest waar u deze functie wil in de bank en welke bekleding u wenst. Zo past u de bank aan naar uw woonstijl, of dit nu landelijk, industrieel, hotel chique of iets daar tussen in is. Wij adviseren u graag in onze showroom over de mogelijkheden van onze modellen.

Hockers

Voor extra comfort bij uw nieuwe of bestaande meubels kiest u voor een leuke hocker van Visser Meubelen. In onze collectie hebben we verschillende hockers die weer verschillende opties met zich mee brengen. Zo kiest u zelf uit een groot aanbod van stoffen, zo past u de hocker aan naar uw woonstijl, of dit nu landelijk, industrieel, hotel chique of iets daar tussen in is. Een hocker is ideaal om te gebruiken als voetenbank, maar kan ook dienen als bijzettafel.

Sluiten