foto
foto
foto
foto

Visser & Visser Accountants

Ook voor bedrijfsprojecten bent u bij Visser Meubelen aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan tapijt, marmoleum en PVC en raambekleding denken wij graag met u mee.

Na 14 jaar zijn wij trots dat wij weer het kantoor van Visser & Visser Accountants Oud-Beijerland mogen voorzien van een nieuwe uitstraling! Er is gekozen voor een prachtige combinatie van visgraat PVC en hoogwaardig tapijt in een goud tint. Een PVC visgraat vloer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de interieur sector en een echte eye-catcher! Met ons hoogwaardige PVC is het ook mogelijk om deze trendy vloer in uw bedrijfspand te realiseren. De lichte eiken kleur geeft een natuurlijke uitstraling, terwijl het visgraat patroon diepte toevoegt aan de ruimte.

De PVC vloer is gecombineerd met een luxe goudkleurig tapijt wat een warme sfeer brengt in de ruimte. De gouden kleur van het tapijt geeft een chique uitstraling en complimenteert de warme houtkleur van het PVC.

Naast de nieuwe vloer hebben wij dit pand ook mogen voorzien van nieuwe nieuwe raambekleding. De ramen zijn voorzien van witte licht-doorlatende rolgordijnen.

Als bedrijf bestaan wij al meer dan 150 jaar, waarvan we al 25 jaar ervaring hebben op de zakelijke markt. U kunt daarom voor de inrichting en stoffering van uw bedrijf met alle vertrouwen uit handen geven aan ons ervaren personeel.

​​​​​