Een samenhangend interieur met koperen accenten

In dit interieur is een prachtige eenheid gecreëerd door het combineren en afstemmen van diverse stoffen en materialen. De prachtige Pastille fauteuil van Passe Partout is een echte eyecatcher binnen dit luxe interieur. De fauteuil is uitgevoerd in een warme koper kleur die prachtig combineert met het koperen behang. Op de fauteuil is gekozen voor een combinatie van koperen en antraciet kleurige kussens. De hocker naast deze heerlijke lounge stoel is uitgevoerd in dezelfde stof als de stoel, in dezelfde kleur als de kussens. Dit creëert eenheid.

Om een mooie samenhangende sfeer te creëren is de voorkant van de barstoelen uitgevoerd in dezelfde antracietkleurige stof als de hocker. Deze is gecombineerd met een unieke gewerkte stof in een koraal kleur. Deze stof is ook gebruikt voor de eetkamerstoelen, waarvan een deel uitgevoerd is in dezelfde kleur als de barstoelen en de andere stoelen uitgevoerd zijn in het beige. Dit zorgt voor een speels effect. De koraal kleur van de eetkamerstoelen komt weer terug in het behang.

In de woonkamer is gekozen voor een rustige beige hoekbank, bij deze bank staan twee fauteuils in een opvallend visgraat patroon. Deze stof komt terug in de sierkussens op de bank, tevens komt de stof van de ronde fauteuil ook terug in de sierkussens op de bank.

In het andere deel van de woonkamer zien we de koperen stof van de Pastille fauteuil weer terug, namelijk in een lounge bank met open einde. Dit zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Ook hier komen de fauteuils uit het andere deel van de woonkamer terug. Eveneens komt de stof van de voorkant van de barstoelen terug in de vorm van een hocker.

De toevoeging van de koper kleurige gordijnen vormt dit interieur tot een luxe geheel. De gordijnen geven een gevoel van privacy, terwijl er nog genoeg licht binnen komt.

Door de doordachte combinatie van stoffen, kleuren en structuren is er in deze woning een prachtig samenhangend geheel gecreëerd. Droom jij ook van een interieur als deze? Wij helpen je graag in onze showroom!

​​