Sportcentrum Laco Strijen

Ook voor bedrijfsprojecten bent u bij Visser Meubelen aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan tapijt, marmoleum en PVC denken wij graag met u mee.

Zo hebben wij Sportcentrum Laco in Strijen mogen voorzien van een strakke marmoleum en PVC vloer. In een deel van het sportcentrum is er gekozen voor een PVC tegel in een donker grijze kleur. Ons hoogwaardige PVC is uitermate geschikt om een stijlvolle sfeer te creëren in uw bedrijfspand. Deze tegel is in de horeca ruimte gecombineerd met een visgraatvloer. Door onze vakkundige stoffeerder zijn de ronde vormen van de bar en het pad gevolgd, wat er voor zorgt dat de ruimte een strak afgewerkte uitstraling heeft.

Daarbij is er gekozen voor een marmoleum in het andere deel van het sportcentrum en voor de trappen. Marmoleum is een natuurlijk, duurzaam materiaal wat uitermate onderhoudsvriendelijk is. Daarom is dit materiaal veel gebruikt, en erg geschikt, voor bedrijfspanden, sportcentra en ziekenhuizen. Het is namelijk ook een zeer slijtvast materiaal.

Als bedrijf bestaan wij al meer dan 150 jaar, waarvan we al 25 jaar ervaring hebben op de zakelijke markt. U kunt daarom voor de inrichting en stoffering van uw bedrijf met alle vertrouwen uit handen geven aan ons ervaren personeel.

​​​​​