We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vloeren in Sommelsdijk-Middelharnis

Vloeren in Sommelsdijk-Middelharnis

PVC Vloeren

​​​​​​​Tijd voor een nieuwe vloer in je woonkamer, restaurant of kantoorpand? Een PVC vloer past in iedere ruimte. Het is een mooie vloer met een hippe en natuurlijke uitstraling. Verder zorgt de toplaag voor een slijtvaste vloer met geluiddempende werking. En omdat PVC een vochtbestendig karakter heeft, is de vloer ook de perfecte oplossing voor in de keuken en de badkamer. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van PVC bij Visser Meubelen.​​​​​​​De voordelen van een PVC vloer: ✔ Natuurlijke uitstraling ✔ Vochtbestendig ✔ Gaat lang mee ✔ Geluiddempend ✔ Geschikt voor vloerverwarming ✔ Onderhoudsvriendelijk​​​​​​​✔ Verschillende kleuren en dessins.

Laminaat Vloeren

Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Je kunt kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling door de sterk verbeterde productie- en fototechnieken. De noesten en nerven die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook terug bij laminaat en kliklaminaat. Bovendien is het leggen van een laminaatvloer een stuk gemakkelijker geworden en is kliklaminaat zelfs eenvoudig mee te verhuizen naar een nieuwe woning. Visser Meubelen is dé laminaatvloerenspecialst in Sommelsdijk. Wij hebben vele ruimtes voorzien van schitterende laminaatvloeren. Ben je opzoek naar een nieuwe laminaatvloer of is jouw laminaatvloer aan vervanging toe? Bij ons ben je aan het juiste adres. Voordelen Laminaat: Betaalbaar Vocht- en krasbestendig Kleurvast Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Tapijt

Tapijt heeft één kenmerk waar geen enkele andere vloer over beschikt. Tapijt is zacht en hierdoor niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens mooi, knus, stil, veerkrachtig, veilig en warm. Vandaag de dag is tapijt verkrijgbaar in ontelbare dessins en kleuren. Naast kamerbreed tapijt (van muur tot muur) is er ook grote variëteit in tapijttegels. Met alle plezier willen onze interieurspecialisten je de diverse opties van tapijt laten zien. Wij werken uitsluitend met betrouwbare tapijtleveranciers, die de beste kwaliteit kunnen waarborgen. Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw vloer.

Vinyl

Een vinyl vloer voelt zacht en warm aan. Behalve dat vinyl lichtverend is, is het een ideale optie voor op een vloerverwarming. Tel daarbij op dat de vinyl vloer je kamer een moderne uitstraling geeft en makkelijk te onderhouden is en je snapt waarom de vloer populair is. Bij Visser Meubelen heb je volop keuze als het gaat om de structuur, het dessin en de kleur van je vinyl vloer. De voordelen van een vinyl vloer: ✔ Warm en zacht ✔ Geluiddempend ✔ Onderhoudsvriendelijk ✔ Duurzaam ✔ Vochtbestendig ✔ Ruim assortiment​​​​​​.

Deurmatten

Goed onderhouden entreematten zijn een visitekaartje voor uw woning, kantoor of bedrijf en voorkomen bovendien het inlopen van zand, vocht en vuil. Dit zijn ook nog eens veroorzakers van slijtage van de vloer. Voorkom krassen, slijtage en beschadigingen van uw vloer door het gebruik van een entreemat.

Sluiten