Silk-ka zijden bloemen

Silk-ka zijden bloemen

Hoe mooi is het om een boeket cadeau te geven of te krijgen, alleen is het zo jammer dat je na een tijdje het boeket weg moet doen omdat ze niet zolang mee gaan. Maak daarom kennis met zijden bloemen van het merk Silk-ka die niet van echt te onderscheiden zijn en handgemaakt zijn volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Voordelen van Silk-ka zijdebloemen

-          Niet van echt te onderscheiden

-          Kostenbesparend

-          Mooiste kwaliteit zijden bloemen

-          Onderhoudsvrij

-          Stijlvolle uitstraling

 

Uw huis afstylen met een Zijden boeket

Een zijden boeket van Silk-ka staat mooi in wel elke ruimte in uw huis. 

Woonkamer

Uw woonkamer is een ruimte waar u veel tijd in doorbrengt en waar u familie of vrienden ontvangt. De woonkamer is zeker een plek waar een mooi zijdenboeket op zijn plek komt, zet het boeket bijvoorbeeld mooi op uw eettafel of salontafel en het boeket zal mooi uitkomen en zal de lege ruimte vullen met kleur en frisheid.

Keuken

De keuken in uw huis is waar iedereen samen komt voor een ontbijt tot het avondeten of een borrel. Plaats daarom een mooi zijden boeket op de hoek van uw kookeiland of juist mooi op een kastje of plankje. Het boeket hoef niet altijd royaal te zijn soms is een paar takjes al leuk in een vaas om de leegte te vullen.

Slaapkamer

Wist u dat een boeket veel positiviteit met zich mee brengt zoals uw humeur wordt er beter van en u heeft minder rustenloosheid. Zet daarom een zijden boeket in uw slaapkamer zodat met het verkeerde been uit bed stappen verleden tijd is!

Het Visser Meubelen team staat voor u klaar en helpen u graag met het samenstellen van een boeket!