Dupligordijnen kopen? Bij Visser Meubelen vind je beste raamdecoratie

Dupligordijnen kopen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Wat is een dupligordijn?

Goed isolerend en zeer stijlvol: Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis heeft ook dupligordijnen in de collectie. Deze raamdecoratie met twee lagen is mooi geplooid en geluiddempend, wat bijdraagt aan de sfeer in je woonruimte. Een dupligordijn is eigenlijk een dubbellaags plisségordijn. Plissé betekent geplooid. Bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis vind je een breed assortiment aan dupligordijnen. 

Bij een dupligordijn liggen de plooien van de twee lagen tegenover elkaar waardoor er ruimtes in de vorm van honingraten ontstaan. En dit heeft nogal wat voordelen voor de ruimte waarin ze gehangen worden.

Voordelen van dupligordijnen van Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Door de honingraatstructuur tussen de twee lagen van het dupligordijn creëer je rust. Dankzij de stilstaande lucht heeft het namelijk een geluiddempende werking. Heb je een ruimte waar het hol klinkt? Dan is een dupligordijn een uitermate goede oplossing.

Een ander voordeel is dat deze raamdecoratie isolerend werkt. De warmte blijft binnen in de winter en buiten als het hartje zomer is. Zo blijft het heerlijk vertoeven.

Visser Meubelen kan je nog meer vertellen over de mogelijkheden van dupligordijnen. Gratis laten opmeten? Geen probleem.

Mogelijkheden bij een dupligordijn

Heb je in jouw woning of bedrijfspand een raam met een afwijkende vorm, dan zijn dupligordijnen een hele goede oplossing. Ze zijn namelijk in vele verschillende raamvormen toe te passen.

Deze raamdecoratie is in verschillende transparanties verkrijgbaar en een combinatie van twee stoffen is ook mogelijk in de 2-in-1 optie.

Je hebt ook keuze in de bediening. Ga je voor handmatig of elektrisch? Kom het bij ons in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis bekijken.

Dupligordijnen op maat in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Wanneer je kiest voor dupligordijnen wil je ook dat het goed hangt. Zelf meten brengt nogal wat risico's met zich mee. En plaats je het op de dag of in de dag?

Onze vakmensen hebben ruime ervaring op het gebied van raamdecoratie en het inmeten. We komen graag de opties bespreken en je ramen opmeten voor het allerbeste resultaat in jouw huis.

Meer weten? Maak een afspraak bij ons.

De grote merken van Visser Meubelen

Bij Visser Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook