Lamellen kopen? Visser Meubelen is dé raamdecoratie specialist

Lamellen kopen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Lamellen vind je bij Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Lamellen zijn bijzonder functioneel en toch sfeervol. Je kunt genieten van vrij uitzicht zonder inkijk. De lichtinval kun je eenvoudig zelf bepalen. Zo zet je de sfeer neer die jij wilt hebben.

De lamellen zijn verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen. 

Onze interieurstylisten kunnen je adviseren wat voor woonstijl of situatie het meest geschikt is. Heb je een klassiek of modern interieur? Dit type raambekleding past in meerdere woonstijlen.

Kom voor lamellen in Sommelsdijk-Middelharnis naar Visser Meubelen.

Lamellen op maat en naar jouw wens gemaakt

Met een bedieningsketting en koord kunnen de lamellen worden gedraaid en open- en dicht worden geschoven in de gewenste stand. Lamellen zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar kunnen uiteraard ook naar wens op maat worden gemaakt.

De lamellen zijn leverbaar in PVC, aluminium en stof. In elk van deze materialen bestaat er veel keus in dessins, transparantie en kleuren.

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken van verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende breedtes: 52, 70, 89 en 127 millimeter.

Wil je een echte eyecatcher voor jouw ramen? Kom dan eens langs bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis.

Voordelen van lamellen hoor je bij Visser Meubelen

Of je nu een klassiek of modern interieur heeft, met jaloezieën kan je alle kanten op.

Met stoffen lamellen bepaal je zelf de mate van transparantie. Lamellen van PVC laten geen licht door.

De stroken zijn makkelijk in onderhoud en de kunststof variant is uitermate geschikt voor vochtige ruimten, zoals de badkamer.

Als je weet wat het doel is van jouw raambekleding, kun je bepalen welke lamellen bij jou passen. Visser Meubelen kan je daarmee op weghelpen.

Losse lamellen te koop in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Heb je nog een bestaand railsysteem en zijn alleen de lamellen dringend toe aan vervanging? Dan bestel je toch gewoon losse lamellen.

Andersom is ook mogelijk: stel jouw lamellen zijn nog prima, maar het railsysteem moet worden vervangen. Dan bestel je enkel een nieuw railsysteem.

Neem contact op met Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis voor meer informatie over deze mogelijkheid.

Brandveilige, vlamvertragende lamellen bij Visser Meubelen

Visser Meubelen bezit vlamvertragende lamellen voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw.

Lamellen geven jouw ruimte een moderne en functionele waarde. Tevens zijn ze makkelijk in onderhoud. Deze raamdecoratie voldoet uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom voor meer informatie eens langs bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en dessins.

De grote merken van Visser Meubelen

Bij Visser Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook