Vlinderjaloezieën kopen? Visser Meubelen is dé raamdecoratie specialist

Vlinderjaloezieën kopen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Trendy vlinderjaloezieën bij Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Als je niet kunt kiezen tussen jaloezieën en plissé gordijnen, dan zijn vlinderjaloezieën misschien een oplossing.

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen op het gebied van vlinderjaloezieën en andere binnenzonwering.

En er zijn veel mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een vlinderjaloezie in leerlook? Uitstekend toepasbaar in een moderne en trendy woonstijl.

Kom voor meer inspiratie naar Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis.

Kenmerken en voordelen van een vlinderjaloezie

Een vlinderjaloezie herken je aan de sierlijke lamellen van 50 millimeter. Ze bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw naar het interieur gericht. Open geniet je volop van een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.

Heb je een houten vloer? Dan werkt de vlinderjaloezie ook nog eens extra geluiddempend. De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of dicht.

Ook het onderhoud is simpel. Stof de lamellen regelmatig af of ga er met een licht vochtige doek overheen.

Meer informatie over vlinderjaloezieën? Kom langs bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis. In onze showroom laten wij je graag alle mogelijkheden en kleuren zien.

Advies en tips voor jouw vlinderjaloezieën

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden op het gebied van vlinderjaloezieën bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze vlinderjaloezieën geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Er is altijd een vlinderjaloezie dit bij jou past.

Laat je verbazen bij Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis over de diversiteit op het gebied van vlinderjaloezieën.

De grote merken van Visser Meubelen

Bij Visser Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook