Vouwgordijnen kopen? Visser Meubelen is dé raamdecoratie specialist

Vouwgordijnen kopen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Vouwgordijnen van Visser Meubelen: een toegevoegde waarde in je interieur

Laat ze neer of vouw ze op. Wanneer je gaat voor vouwgordijnen heb je een ruime keus uit de beschikbare (gordijn)stoffen. Kies kleur, transparantie en dessin om ervoor te zorgen dat je unieke raamdecoratie hebt hangen.

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in het interieur. Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins.

De vouwgordijnen zijn te koop in diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Benieuwd geworden? Loop gerust eens bij ons binnen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis of maak een afspraak voor interieuradvies bij ons.

Vouwgordijnen, op maat gemaakt bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis

Onze interieurstylisten laten je graag de diverse mogelijkheden en modellen in vouwgordijnen zien.

Heb je een raam met een specifieke afmeting? De vouwgordijnen kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Hierbij staat voorop dat de confectie en afwerking van de hoogste kwaliteit zijn. De vouwgordijnen worden met veel oog voor detail gemaakt.

'Laat je inspireren in de showroom in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!'

Een combinatie van vouwgordijnen en andere raamdecoratie in jouw interieur

Het is mogelijk om van een stof uit onze collectie, een vouwgordijn te laten maken.

Zo kunnen jouw vouwgordijnen van dezelfde stof, structuur en dessin zijn als de rest van de gordijnen in huis. Zo creëer je niet alleen sfeer, maar ook eenheid!

Laat je verder informeren over deze mogelijkheid bij Visser Meubelen. We denken graag met je mee.

Brandveilige, vlamvertragende vouwgordijnen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Visser Meubelen heeft vlamvertragende stoffen voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw te koop. Vouwgordijnen geven jouw ruimte een huiselijke en functionele waarde. Deze stoffen voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Meer informatie over de mogelijkheden voor vouwgordijnen? Maak een afspraak of kom langs bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis. In onze showroom laten wij je graag al onze collecties zien.

De grote merken van Visser Meubelen

Bij Visser Meubelen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook