Desso

Duurzaam en functioneel tapijt dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat

Desso tapijt kopen in Sommelsdijk-Middelharnis

Hoogwaardige tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat daar staat Desso garant voor. Het resultaat is een duurzaam en functioneel tapijt. De meeste materialen van Desso tapijt zijn te recyclen. Bezoek onze showroom in Sommelsdijk-Middelharnis bij Visser Meubelen.

In huis: Desso tapijt

Voor in jouw woning heeft Desso tapijt in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte heeft een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren. Kom kijken bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis.

Voor winkel en kantoor: Desso tapijt

Desso Project Tapijt bij Visser Meubelen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld banken, kantoren, winkels en diverse openbare gebouwen. De tapijttegels en het kamerbrede tapijt danken hun lange levensduur aan de hoogwaardige kwaliteit die Desso kenmerkt. Het speciale DESSO Airmaster is met name zeer geschikt om een gezondere werkomgeving te creëren.

Desso Patterns & Shades vind je bij Visser Meubelen in de regio Sommelsdijk-Middelharnis

Wil je een industriële look creëren? Dan past de nieuwste collectie van Desso bij jou! Door de uitstraling van verweerd beton van de Shades collectie wordt jouw vloer een echte eyecatcher. De Shades collectie gaat heel mooi samen met de Patterns collectie, een collectie met vervaagde klassieke dessins voor een luxe vintage look in jouw woning. De combinatie van de Patterns & Shades zorgt voor een modern interieur met een nostalgisch klassieke of juist stoere, industriële basis. Voor meer informatie en uitgebreid stalenmateriaal ga je in Sommelsdijk-Middelharnis naar Visser Meubelen

Desso Denim bij Visser Meubelen: geïnspireerd op jeansblauw denim

Desso Denim is gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig uit onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Dat geeft een ruige, verweerde look. Maar tevens ook duurzaam en comfortabel. Geïnspireerd op de spijkerbroek. Desso Denim is exclusief verkrijgbaar bij Visser Meubelen in 7 blauwe kleuren met elk hun eigen structuur; van een gebleekte, gemêleerde jeans, een verweerde, sleetse jeans look of tot pure indigo variant. Het onregelmatige effect versterkt het doorleefde karakter. Geschikt voor meerdere toepassingen; van kamerbreed tot vloerkleed op maat. Ook de randafwerking is verkrijgbaar in meerdere opties en zelf samen te stellen.

Studio Nature passend bij de botanisch woontrend

Ontspan jij ook het liefst in de natuur? En als je de natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. De Desso collectie Studio Nature biedt uitkomst. Een stoere, gestructureerde vloer met een matte uitstraling en poederachtige, natuurlijke tinten die doet denken aan het natuurlijke materiaal sisal. Sisal is een tropische vezel die veel wordt toegepast in vloerbedekking. Sisal heeft zijn come back gemaakt en is weer helemaal van nu. Door de zachte textuur van Studio Nature is het tapijt geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer. In combinatie met veel groen maak je van jouw huis een groene oase om tot rust te komen!

Tapijt met marmerlook van Desso vind je in Sommelsdijk-Middelharnis

Momenteel is de marmerlook erg geliefd. De tapijtlijn Sense of Marble van Desso kun je goed toepassen in verschillende interieurs. Voor een botanisch uiterlijk is de marmerlook is onder meer mooi te zien in combinatie met hout.  Ook in een meer industrieel interieur komt het tot zijn recht, bijvoorbeeld gecombineerd met staal.

Je kunt kiezen voor kamerbreed tapijt, maar een rond of vierkant vloerkleed kan een prachtige eye-catcher zijn.

Sense of Marble is in tien kleuren verkrijgbaar. 

individueel interieuradvies

Waarom Desso tapijt bij Visser Meubelen in de regio Sommelsdijk-Middelharnis

Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Desso levert een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit met een focus op gezondheid. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis. Is de keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw tapijt perfect op maat!

Desso in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis bij Visser Meubelen

Consumenten Tapijt
Project Tapijt
Desso Airmaster
Tapijt op de trap