Sluiten

Desso

Duurzaam en functioneel tapijt voor een gezond binnenklimaat

Advies over Desso

Desso tapijt kopen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Hoogwaardige tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat daar staat Desso garant voor. Het resultaat is een duurzaam en functioneel tapijt. De meeste materialen van Desso tapijt zijn te recyclen. Bezoek onze showroom in Sommelsdijk.

In huis: Desso tapijt

Voor in jouw woning heeft Desso tapijt in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte heeft een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren. Kom kijken bij ons in de winkel en ervaar de materialen zelf.

Voor winkel en kantoor: Desso tapijt

Desso Project Tapijt is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld banken, kantoren, winkels en diverse openbare gebouwen. De tapijttegels en het kamerbrede tapijt danken hun lange levensduur aan de hoogwaardige kwaliteit die Desso kenmerkt. Het speciale DESSO Airmaster is met name zeer geschikt om een gezondere werkomgeving te creëren.

Desso Patterns & Shades

Wil je een industriële look creëren? Dan past de nieuwste collectie van Desso bij jou! Door de uitstraling van verweerd beton van de Shades collectie wordt jouw vloer een echte eyecatcher. De Shades collectie gaat heel mooi samen met de Patterns collectie, een collectie met vervaagde klassieke dessins voor een luxe vintage look in jouw woning. De combinatie van de Patterns & Shades zorgt voor een modern interieur met een nostalgisch klassieke of juist stoere, industriële basis. In de showroom vind je meer informatie en uitgebreid stalenmateriaal.

Desso Denim: geïnspireerd op jeansblauw denim

Desso Denim is gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig uit onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Dat geeft een ruige, verweerde look. Maar tevens ook duurzaam en comfortabel. Geïnspireerd op de spijkerbroek. Desso Denim is exclusief verkrijgbaar bij Visser Meubelen in 7 blauwe kleuren met elk hun eigen structuur; van een gebleekte, gemêleerde jeans, een verweerde, sleetse jeans look of tot pure indigo variant. Het onregelmatige effect versterkt het doorleefde karakter. Geschikt voor meerdere toepassingen; van kamerbreed tot vloerkleed op maat. Ook de randafwerking is verkrijgbaar in meerdere opties en zelf samen te stellen.

Studio Nature passend bij de botanisch woontrend

Ontspan jij ook het liefst in de natuur? En als je de natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. De Desso collectie Studio Nature biedt uitkomst. Een stoere, gestructureerde vloer met een matte uitstraling en poederachtige, natuurlijke tinten die doet denken aan het natuurlijke materiaal sisal. Sisal is een tropische vezel die veel wordt toegepast in vloerbedekking. Sisal heeft zijn come back gemaakt en is weer helemaal van nu. Door de zachte textuur van Studio Nature is het tapijt geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer. In combinatie met veel groen maak je van jouw huis een groene oase om tot rust te komen!

Tapijt met marmerlook

Momenteel is de marmerlook erg geliefd. De tapijtlijn Sense of Marble van Desso kun je goed toepassen in verschillende interieurs. Voor een botanisch uiterlijk is de marmerlook is onder meer mooi te zien in combinatie met hout.  Ook in een meer industrieel interieur komt het tot zijn recht, bijvoorbeeld gecombineerd met staal.

Je kunt kiezen voor kamerbreed tapijt, maar een rond of vierkant vloerkleed kan een prachtige eye-catcher zijn.

Sense of Marble is in tien kleuren verkrijgbaar. 

Visser Meubelen, jouw Desso specialist in de buurt

De Mooiste Woonwinkel van

Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Desso levert een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit met een focus op gezondheid. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom in Sommelsdijk. Is de keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw tapijt perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.