Het Atelier

Jij hebt een woonidee… Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis Het Atelier!

Je eigen woonstijl creëren met Het Atelier in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Het Atelier is een uniek woonconcept waar je samen met een stylist of verkoper een eigen woonstijl ontdekt. Het Atelier vormt het inspirerende hart van Visser Meubelen en zorgt voor een totale ontzorging op ieder woongebied. Met het kiezen en combineren van meubels, stoffen, kleuren en wand- en vloerbekleding creëer je samen met onze persoonlijke stijladviseurs je eigen, unieke stijl. In veel gevallen wordt er ter inspiratie een moodboard gemaakt. Kom snel langs bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis en creëer jouw woonstijl!

Ontdek de totaaloplossingen die Het Atelier in Sommelsdijk-Middelharnis kan bieden

Het creëren van jouw woonstijl begint bij het kiezen van de juiste vloer, behang en raambekleding. Een goede basis van het interieur is erg belangrijk en zorgt ervoor dat jouw interieur al snel één geheel vormt. Bij Het Atelier van Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis heb je een ruime keus uit vloeren, behang en raambekleding. De interieuradviseurs helpen jou graag om uit de vele mogelijkheden de juiste keuzes te maken.

Inspiratie en interieuradvies in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Of je nu jouw woonkamer een nieuwe look wilt geven, op zoek bent naar een nieuwe vloer of je nieuwbouwhuis helemaal moet inrichten, voor alle drie is inspiratie nodig! Je hebt vast al een aantal wensen, maar het kan best lastig zijn om deze woonwensen om te zetten naar een concrete invulling of een goed interieurplan. Daarom heten wij jou van harte welkom in Het Atelier bij Visser Meubelen in Sommelsdijk-Middelharnis, waar je samen met een persoonlijke stijladviseur jouw eigen stijl ontdekt. 

Zo werkt Het Atelier bij Visser Meubelen

Het Atelier is een uniek woonconcept, waar je samen met een persoonlijke stijladviseur jouw eigen woonstijl ontdekt. Met een keuze uit meer dan 10.000 ideeën in een inspirerende ruimte creëren we jouw droominterieur!

  1. Doe inspiratie op uit meer dan 10.000 ideeën en laat je inspireren door onze stijlkamers en uitgebreide collectie raam-, wand- en vloerbekleding.
     
  2. Maak samen met een van de stylisten van Visser Meubelen een moodboard en ontdek je eigen woonstijl.
     
  3. Ontvang interieuradvies met een persoonlijk plan voor jouw droominterieur.
     
  4. Maatwerk & vakmanschap! Wij zorgen ervoor dat je nieuwe inrichting nog mooier wordt dan je ooit had durven dromen!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met Visser Meubelen in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis

Ben je enthousiast geworden kun je niet wachten om met Het Atelier aan de slag te gaan om jouw woonstijl te ontdekken? Maak dan meteen een afspraak met Visser Meubelen. Ontdek alle mogelijkheden en onze service in de winkel in Sommelsdijk-Middelharnis of gemakkelijk bij je thuis. Als je een afspraak plant, dan nemen wij graag alle tijd om jou goed te adviseren. Hopelijk tot snel!

interieuradvies

Visser Meubelen, jouw interieurspecialist in de regio Middelharnis, Ouddorp en Hellevoetsluis.

Visser Meubelen is dé specialist van Het Atelier bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment en veel interieurspecialisten die klaar staan om jou te helpen bij het ontdekken van jouw woonstijl! Wij kijken graag samen in onze showroom in Sommelsdijk-Middelharnis naar de mogelijkheden bij jou thuis.